torsdag 5 december 2019

Krydda din kombucha!

Nu när vintern inträtt och det inte finns så mycket färskt från trädgården att smaksätta sin kombucha med, så vänder jag istället blicken mot vår kryddhylla! 😊
Där väntar fantastiska smakupplevelser. Och det är lätt att bli riktigt kreativ i sin smaksättning.👍

Här är några tidigare inlägg om kryddiga smaksättningar som kanske är extra roliga vid juletid:
https://www.egenkombucha.se/2016/11/en-kryddig-kombucha-jul.html
https://www.egenkombucha.se/2015/12/lyxig-saffran-kombucha.html
https://www.egenkombucha.se/2018/12/krydda-din-egen-julkombucha.html

Här andra tips från krytthyllan:
https://www.egenkombucha.se/2017/02/rosmarin-kombucha.html
https://www.egenkombucha.se/2017/01/bitter-kombucha-for-vuxna.html

Här vår sida med tips om att smaksätta kombuchan:
https://www.egenkombucha.se/p/smaksattning.html