Nu när vintern inträtt och det inte finns så mycket färskt från trädgården att smaksätta sin kombucha med, så vänder jag istället blicken mot vår kryddhylla! 😊
Där väntar fantastiska smakupplevelser. Och det är lätt att bli riktigt kreativ i sin smaksättning.👍
Här är några tidigare inlägg om kryddiga smaksättningar som kanske är extra roliga vid juletid:
https://www.egenkombucha.se/2016/11/en-kryddig-kombucha-jul.html
https://www.egenkombucha.se/2015/12/lyxig-saffran-kombucha.html
https://www.egenkombucha.se/2018/12/krydda-din-egen-julkombucha.html
Här andra tips från krytthyllan:
https://www.egenkombucha.se/2017/02/rosmarin-kombucha.html
https://www.egenkombucha.se/2017/01/bitter-kombucha-for-vuxna.html
Här vår sida med tips om att smaksätta kombuchan:
https://www.egenkombucha.se/p/smaksattning.html