söndag 22 maj 2016

Maskrosor i maj

Våren är verkligen här.
Fast hos oss i Lappland har den inte kommit längre än att maskrosorna bara har fått knoppar.
I övriga landet är det ändå dags att göra något av det godaste som finns. Maskros-kombucha!
Här är ett inlägg från förra året när vi provade på detta.
Det har blivit en av våra absoluta favoriter för att smaksätta kombucha. Så vi längtar verkligen tills våra maskrosor börjar blomma!

Läs mer här om hur vi gör maskros-kombucha!


---------------------------------------------
Vi har Startpack TILL SALULevereras på 1-2 dagar till hela Sverige. Start-packen innehåller kraftfull startvätska (som är det viktigaste) och ytkultur ("svamp") samt enkel & noggrann beskrivning.

OBS! Vi rekommenderar alltid ett Dubbelt Start-Paket med två ytkulturer och mer än dubbelt så mycket startvätska, för den allra bästa och snabbaste starten på sin egen kombucha-bryggning. 

Gå till vår webshop för att beställa ett Kombucha Startpack!


Också OBS! Vi har en köldgräns på -10C från avsändning till mottagande. Under vinter-säsong (november-mars) är det alltså bra om du kan hämta in ditt startpack snart efter det levererats om du har fristående brevlåda.. Hör av dig till oss dom du behöver leverans under specifika tider eller hellre hämtar ut ditt paket från ett ombud, så att det får ligga varmt under tiden.